Atheist Rap u Pančevu

Koncertna promocija novog albuma „Überlauf“ zakazana je za subotu 14. novembra u 22 sata u dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo.

Ovo je šesti studijski album sastava Atheist Rap, koji će izaći za beogradsku izdavačku kuću „Lampshade“, a slušaocima će biti dostupan i za besplatno skidanje na portalu Nocturne magazina.

Publika u pančevačkoj koncertnoj dvorani „Apolo“ Doma omladine imaće ekskluzivnu priliku da uživo čuje pesme sa novog albuma i prisustvuje celovečenjem pank-rok spektaklu, koji će upotpuniti gostovanje sastava „Dža ili bu“.

Oni će takođe publici predstaviti nekoliko novih pesama sa prestojećeg sedmog studijskog albuma koji će uskoro izaći pod nazivom „Sedma sila“ kao i najpoznatije pesme koje su obeležile njihovu karijeru.

Atheist Rap nastupa u sastavu: Vladimir Radusinović – Radule (gitara i vokal), Aleksandar Popov – dr Pop (vokal), Aleksandar Milovanov – Atzke (bubnjevi), Zoran Lekić – Leki (bas gitara), Zoran Džuklevski (gitara).

 

Izvor: Mondo


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273