Atheist Rap, Mortal Kombat i Kofein na festivalu Mitrocks

Zimski klupski festival pod nazivom Mitrocks održaće se 27. februara u Sremskoj Mitrovici, u Hrvatskom domu (ex-Film).
Sviraće bendovi: Atheist Rap, Mortal Kombat i Kofein.

Organizatori, SM Omladinski centar iz Sremske Mitrovice i SRF team, su odlučili da održavanjem ovog klupskog festivala prekinu zimsku koncertnu monotoniju u ovom delu Srema kada su nastupi autorskih bendova u pitanju.

Publika će imati višesatno zadovoljstvo da uživa u muzici svojih omiljenih izvođača u najboljem zatvorenom koncertnom prostoru u gradu. Stvaralaštvo sva tri benda koja će učestvovati na festivalu dobro je poznato mitrovačkoj publici.

Atheist Rap su u svojoj dugoj karijeri odsvirali mnogo koncerata pred mitrovačkom publikom, Mortal Kombat su imali izuzetno uspešan i dobro posećen koncert na splavu Krug sa mačvanske strane Save pre nekoliko godina, a Kofein je trenutno najpopularniji mitrovački bend koji je na putu proboja u sam vrh srpske rock-scene.

Ulaznice po prvoj promotivnoj ceni od 500 dinara mogu se kupiti u kafeu Čelik (Žitni trg). Broj ulaznica je limitiran. Koncert su podržali Centar za kulturu “Sirmiumart”, HKC “Srijem-Hrvatski dom” i kafe Čelik.

 

Izvor: BalkanRock

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273