„Ateisti“ objavili novi album

Posle više od pet godina, pank-rok grupa „Ateist rep“ objavila je novi studijski album pod nazivom Überlauf u izdanju Lampshade Media


Album, omot (2)

Album, u celosti snimljen i produciran u „Socijala studios“ u Novom Sadu, od danas se može preslušati na sajtu www.deezer.com i besplatno preuzeti sa portala magazina Nocturne.

„Ateisti“ su do sada objavili pet studijskih albuma, „best of“ kompilacijski CD, koncertni DVD i monografiju povodom 20 godina stvaralaštva. Bend će koncertno predstaviti novi album 27. novembra u zagrebačkom klubu Vintage, a dan kasnije nastupaju u Sloveniji, u Novom Mestu.

Ova 2015. je bila izuzetno dinamična godina za novosadske pankere, tokom koje su odsvirali više od 30 koncerata u regionu i 12 u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj. Album će se pojaviti na CD-u i na vinilu, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Izvor: RTS


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273