Arena rasprodata: Saša Matić zakazao i drugi koncert

Nakon sada već zvanično rekordno rasprodate Kombank Arene za Dan žena, jedan od najboljih pevača današnjice, Saša Matić, odlučio je da svojoj publici priredi još jedan koncert ali ovoga puta u Sava Centru.

Naime, Saša će 9. marta, održati i drugi solistički koncert za redom, pod nazivom “Koncert za prijatelje” gde će publika imati prilike da uživa u idilicnoj atmosferi najlepšee koncertne dvorane u Srbiji.

Nakon što su karte za koncert u najvećoj dvorani planule u rekordnom roku, zajedno sa svojim timom, odlučio sam da beogradskoj publici priredim još jedan spektakl za pamćenje.To je moja obaveza pošto jer, nažalost, ima mnogo onih koji nisu uspeli da dođu do ulaznica za concert u Areni. Odabrali smo da to bude Sava Centar, gde ćemo svi zajedno uživati 9. marta u malo drugačijoj i intimnijoj sceni nego u Kombank Areni, ali spektakl nikako neće izostati”, navodi Matić.

Kako se navodi u saopštenju Kamarad Produkcije, ulaznice su u prodaji od četvrtka, 18. februara po cenama od 1400 do 2.000 dinara, na blagajni Sava Centra, kao i na prodajnim mestima “Eventima”, “DD Tickets-a” i “TicketLine-a”.

Posle dva velika koncerta u Beogradu, Saša se priprema i za solistički koncert u Zagrebu, koncertnoj dvorani Lisinski, 21. maja.

Sava Centar, Beograd

 

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273