Anabela piše knjigu o “onim stvarima”: Iznenadićete se koliko sam otvorena o seksu

Pevačica Anabela Atijas spada u red javnih ličnosti koje su viđene na premijeri filma “Pedeset nijansi – Mračnije”, a iako mnogi u Srbiji doživljavaju seks kao tabu temu, Anabela smatra da to nije potrebno i spremna je da javno priča o tome

“Balkan nije javno spreman, ali kod kuće i te kako gledaju i čitaju sve i svašta. Sad se više gleda nego što se čita. Toga je uvek bilo, samo se granice pomeraju. Možda se samo sada malo više javno priča o tome, nije to više toliki tabu. Sećam se kad sam u svoje vreme pronalazila erotske časopise. Mislim da se stidimo da pokažemo da to privatno pratimo, ne kažemo da upražnjavamo, ali ako ništa drugo, izguglamo”, rekla je Anabela za Alo.

Pevačica je u braku sa suprugom Andrejom više od tri godine, a o strasti sa njim ne želi da ide do detalja jer sprema knjigu o tome.

“E sad, kako da vam kažem kako budim strast, pa treba ljudi da pročitaju moju knjigu. Iznenadićete se koliko sam otvorena po pitanju seksa. Andrej je model, po njemu se stvara lik, a kad bi se knjiga ekranizovala, ne bih mogla da podnesem da on glumi. Ko je dominantan od nas dvoje? Iznenadićete se”, tajnovita je Anabela.

Inače, kada je reč o filmu “Pedeset nijansi”, ona je sa ćerkom Lunom čitala knjige, ali nisu zajedno otišle u bioskop.

To bi možda bilo previše. Nas dve imamo otvoren odnos, čak smo i raspravljale o knjigama kako je koja izlazila ali nismo ulazile u sočne detalje. Mislim da ne bih bila opuštena da gledam ovakav film u njenom društvu”, zaključuje Anabela Atijas.

loading...