Ana Nikolić peva na velikom spektakularnom otvaranju Kasine

Ana Nikolić fenomenalnim nastupom 7. oktobra, spektakularno će otvoriti četvrtu sezonu najprestižnijeg beogradskog kluba Kasina.

U samom centru Beograda očekuje vas jedan od najprestižnijih klubova, mesto za sve ljubitelje dobre muzike i fenomenalnog provoda. Ove srede, klub Kasina, započinje svoju četvrtu sezonu, koja će biti mnogo jača i bolja od svih prethodnih do sada, a na spektakularnom otvaranju za vaše raspoloženje zadužena je Ana Nikolić, koja će vam svojim stasom i glasom prirediti nezaboravno veče. Zato navratite i vi jer najgore što može da vam se dogodi je da se super provedete!

Već sledeće nedelje, klub „Kasina“ nastavlja punom parom da radi, te će nakon velikog beogradskog koncerta koji su 20. juna imali na „Stadionu“, momci iz Lexington benda prirediti publici nezaboravnu noć. Dođite i budite deo sjajne atmosfere, koju vam pruža najprestižniji klub u Beogradu.

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273