Ana Ćurčin predstavila svetu „Sketches Of Belongings“

Kultna beogradska kantautorka Ana Ćurčin pre nekoliko dana je na Bandcampu objavila novi studijski album.

“Sketches Of Belongings” sadrži ukupno trinaest pesama, a sama katautorka o novom materijalu kaže: – Ovaj album se u procesu snimanja promenio. Naišle su neke nove pesme koje su izgurale neke stare. Neke pesme su napisane pre više od desetak godine, neke su nešto mlađe, neke su nastale dok smo snimali album. Iako su starije i razbacane po vremenu bilo mi je bitno da budu zabeležene.

Ana je jedna od najboljih predstavnica americane na Balkanu. Mlada beogradska umetnica plovi žanrovima indie rocka, američkog folka kao i drugim uticajima kojima kreira svoj specifični autorski izraz. Aktivno nastupa od kraja 2012. godine, a nakon uspešnih koncerata u Srbiji i regiji, te velikog solo nastupa u beogradskom Domu omladine u novembru 2013. krenula je na evropsku turneju po Austriji, Švajcarskoj, Italiji i Rusiji zajedno s Dušanom Strajnićem iz grupe Stray Dogg. 2014. godine nastupila je na prestižnom bečkom Waves Festivalu, a odmah potom i kao gošća hrvatskoj kantautorke Lovely Quinces u zagrebačkoj Tvornici.

Izvor: Rockomotiva
Foto: KtD


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273