Ana Bekuta uživa u Milutinovoj pažnji: zagrljaj voljene osobe leči sve boljke

Ana Bekuta prošle nedelje danima je ležala u krevetu zbog virusa koji ju je zakačio, a Milutin je sve vreme brinuo o njoj…

Kraljica narodne muzike, Ana Bekuta protekle nedelje imala je ozbiljnih zdravstvenih problema. Pevačica je danima bolesna ležala u krevetu jer je dobila virus zbog kog je imala jake bolove u grlu, a njen izabranik Milutin Mrkonjić pazio je na nju sve vreme.

Članica žirija u Zvezdama Granda bila je prinuđena da otkaže nastupe prošlog vikenda jer se nije osećala najbolje i bila je pod temperaturom.

Ana nam se žalila da se nije osećala dobro. Ni nju nije zaobišao ovaj virus. Imala je temperaturu, glavobolje, mučnine i malaksalost. Nekoliko dana nije izlazila iz kuće, osim kada je išla kod lekara na pregled.

Pošto je ranije imala problema s krajnicima, koje je trebala da operiše a nije, ponovo su joj se javili bolovi. Ona je taj bol pobedila antibioticima, tako da je sada sve u redu. Mrka je bio uz nju i pomagao joj je u svemu. Morala je da ide na inhalacije, a on je samo zbog nje dolazio kući da je vodi na tretmane – izjavio je blizak izvor pevačice za Kurir.

Ana kaže da se sada dobro oseća i srećna je što nastavlja sa radom.

Iako mi je tada bolest izgledala kao večnost, ipak nije dugo trajala, samo me je iscrpeo taj virus. Najviše mi je stradalo grlo, nisam mogla ni da pričam. Milutin je bio divan, pazio me ko malo vode na dlanu. Sada sam super – rekla je Bekuta.

Foto: Nemanja Pančić
Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273