Ana Bekuta obeležila 30 godina karijere

Folk zvezda Ana Bekuta održala je spektakularan koncert u prepunom beogradskom Sava centru, kojim je proslavila 30 godina rada

Folk zvezda Ana Bekuta održala je sinoć spektakularan koncert u prepunom beogradskom Sava centru, kojim je proslavila 30 godina rada. Sa 20 minuta zakašnjenja pevačica je sa osmehom na licu i u elegantnoj beloj toaleti ušetala na glamuroznu scenu. Prve taktove numere „Imam jedan život“ oduševljena publika, koju su činile sve generacije, ispratila je gromoglasnim aplauzom. Ne želeći da troši vreme na pozdrave, Ana je prisutnima poželela dobrodošlicu.

ana_620x0

Večeras zajedno slavimo 30 godina moje karijere. Hvala vam, usrećili ste me.

Zatim se „plavom dvoranom“ razlegla numera „Ja nisam rođena“ koja je publiku podigla na noge. U narednim minutima Bekuta se sa obožavaocima prisetila hitova „Opasna“, „Rano moja“ kao i numere „Hvala ljubavi“ koju je posvetila svom emotivnom partneru Milutunu Mrkonjiću.

Ana se sve vreme kratala scenom, komunicirajući sa fanovima i pozdravljajući autore svojih hitova, koji su nastup pratili iz prvih redova. Ne dopuštajućiposetiocima ni na trenutak da predahnu, žurka je nastavljena pesmom „Brojanica“ koju je publika otpevala zajedno sa pevačicom.

Ana Bekuta,koncert u Sava centruBeograd:19.10.2015.foto:Aleksa Stankovic

Da se ovaj Anin jubilej dugo pamti, svojim pesmama doprineli su i njeni gosti.

Na sceni se među prvima pojavio mlađi sin Marinka Rokvića, koji je otpevao tatinu pesmu „Kad me svi zaborave“. Potom se Bekuta publici vratila sa numerom „Kralj ponoći“, koja je već ugrejanu atmosferu dovela do usijanja. U narednim minutima mikrofon jeprepustila kraljici narodne muzike Lepi Lukić, koja jeposetiocima poklonila hitove „Srce je moje violina“ i „Od izvora vode dva putića“. U brzom ritmu nastavile su i Snežana Đurišić, Mira Škorić i Lepa Brena, čije je hitove publika euforično pevala. Posebno iznenađenjeu publici izazvala je pevačica Dragana Mirković, koja je izvela nekoliko hitova i Beograđanima obećala da će se češće družiti sa njima.

 

 

Ljubitelji Bekutinih pesama nastavili su da uživaju uz numere „Veseljak“, „Svake noći sanjam tvoje oči“ i neizbežnu „Ostavljena ja“.Pevačica se sa razigrane publike oprostila prosle više od tri sata, pesmom „Bekrija“, a sledeće druženje sa fanovima naovom mestu zakazala je za 28. oktobar.

Autor: M. Kutlača
Foto: Aleksa Stanković, Mitar Mitrović
Video: Blic
Izvor: Novosti


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273