Amira Medunjanin na turneji po Srbiji

Pevačica sevdalinki Amira Medunjanin usled velikog interesovanja publike je predstojećoj turneji po Srbiji dodala i koncerte 21. marta u Domu sindikata u Kragujevcu i 26. marta u Kongresno-muzičkoj dvorani „Milenijum“ u Vršcu.

Još malo ulaznica ostalo je za koncerte 19. marta u Bioskopu „Kruševac“ i 22. marta u Domu društvenih u Kraljevu.

Pred početak turneje po Srbiji, publika se može uveriti u izuzetne pevačke veštine Amire Medunjanin, kao i sviračke Ante Gela, video-snimkom uživo izvedene pesme Tvoje oči, koju je snimio Zdravko Čolić na albumu Šta mi radiš iz 1983. godine na stihove i muziku Momčila Bajagića-Bajage, dok je koautor muzike Miša Aleksić.

Tvoje oči su Amira i Ante izveli uz pomoć gudačkog kvarteta „Intermeco“ jesenas u beogradskom teatru „Zvezdara“, na koncertu Sa ženske strane jastuka na kome su muzičarke iz Srbije i regiona izvodile Bajagine pesme.

Nastupima u Kragujevcu, Nišu i prvi put u Kruševcu, Kraljevu i Vršcu Amira nastavlja uspešna druženja sa publikom u Srbiji, gde je samo prošle godine rasprodala beogradski Centar „Sava“, i napunila dvorane i pozorišta u Kragujevcu, Zrenjaninu, Pančevu, Paraćinu i Somboru.

Uvek to budu prekrasni susreti, na kojima pričamo zajedničku priču povezani sa publikom nekim nevidljivim nitima. Interakcija sa ljudima koji dođu, odvoje dva sata i podele ih sa nama odlučuje u kom pravcu će koncert ići. Sve nekako krene drugim tokom od zacrtanog“, kaže Amira.

Izvor: RTS
Foto: Srđan Pabllo SD Doroški


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273