Amir Kazić Leo: Niko mi neće zabraniti da dođem u Bosnu

Zrinko Tutić autor je nekih od najvećih hitova u izvedbi Željka Bebeka, Doris Dragović, Severine, Tajči, a ovoga puta svoj autorski pečat odlučio je staviti na Leovu pesmu

Jedan od ponajboljih regionalnih pevača Amir Kazić Leo, udružio je snage sa Zrinkom Tutićem, a rezultat saradnje je nova pesma „Vjetar“. Zrinko Tutić autor je nekih od najvećih hitova u izvedbi Željka Bebeka, Doris Dragović, Severine, Maje Blagdan, Tajči, ali i mnogih drugih, a ovoga puta svoj autorski pečat odlučio je staviti na novu Leovu pesmu.

„Vjetar“ je pesma ljubavne tematike u kojoj Leo peva o mnogima koji su iz raznih razloga napustili zavičaj. Čežnja i lepa sećanja na te drugačije, bezbrižne dane i priča o davnoj neostvarenoj ljubavi oseća se i u Zrinkovim stihovima koje je Leo maestralno otpevao.

Senad Pašić bio je inicijator i dogovorio da se Zrinko i ja vidimo, jer su imali jednu jako zanimljivu ideju o budućem projektu gdje bi ja bio glavni akter. Kroz razgovor, Zrinko je rekao da ima jako zanimljivu pjesmu koju je napisao za raseljene ljude koji su sad negdje po svijetu, a otišli su iz svog doma zbog nekih nemilih događaja ili jednostavno trbuhom za kruhom. Zrinko i ja otišli smo davno iz rodnoga kraja i skrasili se u nekoj drugoj zemlji, tako da je to otprilike bila poveznica da upravo ja otpjevam pjesmu „Vjetar“ i udahnem joj komadić svoje duše i pustimo je da se vine u visine – rekao je Leo koji odavno nije dolazio u Bosnu zbog obaveza, pa stoga je uz dozu nostalgije i otpevao ovu pesmu. Niko mu, kaže, ne može zabraniti da dođe u rodnu grudu, no, čini se, obaveze su uspele u tome.

Izvor: ExpressMagazin


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273