Amel Ćurić na javnom dočeku Nove godine u Sarajevu: Obećavam dobar provod

Javni doček Nove 2016. godine biće organizovan na Trgu djece Sarajeva, 31. decembra, a jedan od izvođača koji će nastupiti tu noć je bh. pevač Amel Ćurić.

Drago mi je da sam ja odabran da nastupam za Novu godinu u svojoj BiH i obećavam dobru zabavu„, kazao je za Klix.ba Amel Ćurić, koji će nastupiti sa svojim dugogodišnjim bendom.

U Sarajevu je zadnji put nastupao pre nekih 4-5 godina na, takođe dočeku Nove godine koji je organizovan ispred Vječne vatre.

Bilo je stvarno fenomenalno, dočeku je prisustvovalo preko 10.000 ljudi, a nadam se da će ista takva atmosfera biti i sad„, kaže Ćurić i dodaje:

Pored mojih pjesama, na želju mnogih fanova često izvodim i mnoge numere koje sam izvodio i na takmičenju X Factor. U repertoar uvijek ubacimo i jednu, dvije sevdalinke, te tu i tamo neki domaći evergreen hit za raju.“

Budući da je decembar muzičarima uvek ispunjen nastupima, Amel Ćurić večeras nastupa na platou centra Ušće u Beogradu, 17. decembra sledi nastup na Trgu slobode u Novom Sadu, 23. decembra na Centralnom trgu u Podgorici, 26. decembra u Clubu Coloseum u Jajcu.

Za Klix.ba dodaje kako krajem januara priprema novi singl.

Amel Ćurić je nedavno bio učesnik CEO konferencije za mlade održane u Domu mladih u Sarajevu, na kojoj je govorio o svom muzičkom iskustvu i putu do uspeha, a protekli period su obeležila i gostovanja u medijima, kao što je nastup u emisiji Kolo sreće na RTL Hrvatska gde je osvojio iznos od oko 15.000 kuna, koji je doniran u humanitarne svrhe, deci s poteškoćama u razvoju.

Izvor: Klix.ba


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273