Amadeus bend rame uz rame sa Stingom i Madonom

Popularni bend koji se u samom startu izdvojio po kvalitetnoj muzici i neponovljivoj atmosferi na svojim nastupima, dobio je i priznat dokaz kvaliteta sada već prepoznatljivo kvalitetne muzičke produkcije.

Poznata muzička kuća „Mega music“, poslala je američkoj kompaniji „Electro Voice“ snimak koncerta Amadeus benda na Adi Ciganliji, što je izazvalo izuzetno oduševljenje američke kompanije zbog, kako su naglasili, same specifičnosti koncerta koji se danas retko viđa.

Tim povodom, muzička kompanija „Electro Voice“, odlučila je da Amadeus bend, zahvaljujući svom kvalitetu i energiji koju poseduje, i zvanično zaslužuje da sledeći koncert odsvira na najnovijem sistemu ozvučenja njihovog brenda. Šleper sa opremom stiže 5. marta, direktno iz Minhena. Ovakav tip ozvučenja do sada smo mogli da vidimo isključivo kod velikih holivudskih zvezda kao što su Sting, Madona i drugi.

Prestižna kompanija zasigurno je svojim potezom i ovom vrstom sponzorstva, naš poznati bend učinila počastvovanim, pogotovo, jer se radi o najvećem gigantu u muzičkoj industriji.

Uspešne pripreme za nastup benda u Beogradu uveliko traju, što dokazuje i izuzetno posećen, nedavno održan nastup u diskoteci H2O, u Zagrebu.

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273