„Amadeus Band“: Oboren rekord na Ohridu

Jedan od najpopularnijih bendova sa ovih prostora Amadeus Band, nastavlja sa svojom turnejom po regionu, na kojoj promoviše novi album „Krv i navike“.

U klubu „Caleo“ na Ohridu, bend je održao spektakularan nastup pred nekoliko hiljada ljudi, koji su na opšte zadovoljstvo članova u glas pevali pesme sa novog albuma koji je izašao pre nepunih mesec dana. Rekordna poseta u ovom klubu, kao i na prethodnim nastupima, samo je pokazatelj da su nove pesme vrlo brzo našle put do publike.

Uspešni koncerti po Evropi i regionu samo su zagrevanje za spektakl koji Amadeus Band sprema Beograđanima, a to je veliki koncert 8. Marta u Sava Centru. Karte su puštene u prodaju sredinom decembra, a svi koji kupe kartu, na poklon dobijaju novi CD na poklon. Iako ima preko dva meseca do koncerta, interesovanje za karte je veliko, tako da postoji mogućnost zakazivanja još jednog koncerta, dan kasnije.

 

Izvor: PrvaTV


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273