Alen Islamović: zaspao sam za volanom pri brzini od 180km/h, evo šta mi je spaslo život

Pevač Alen Islamović veruje u sudbinu i tvrdi da neko odozgo prati sve što radi. Uverio se u to kad je pomogao devojčici u Bihaću, a nakon toga zamalo doživio udes.

Dao sam joj novac i nekoliko sati posle toga krenuo za Zagreb. Na autoputu sam na trenutak zaspao. Vozio sam 180 km na čas i neki zvuk me probudio. Pet sati pre toga učinio sam dobro delo, punim srcem, i vratilo mi se tako što nisam stradao„, kaže bivši pevač “Divljih jagoda” i “Bijelog dugmeta”.

Alen već godinama ne nosi lančiće, narukvice i sat, čak je skinuo i venčani prsten. Smatra da svako presecanje nerva i krvotoka može doneti bolesti koje traju godinama. Kaže da je i telo počelo da ga upozorava na ishranu, pa i na to jako pazi. Jede uglavnom kuvanu hranu i bira zdrave namirnice.

goran-bregovic-ljubavnica-alen-islamovic-maja-sokolovic-foto-nemanja-pancic-1419810447-603164

Supruga Marijana (51) i kćerke Lara (19) i Una (27) prijatno su se iznenadile promenom, jer je Alen donedavno bio veliki ljubitelj mesa. Supruga mu je rekla da oseća kako energija pršti iz njega.

Jednom sam stavio ruku i na svoj želudac, jer sam imao tegobe, i za 15-ak minuta me prošlo. Samo zbog dodira dlana„, kaže Islamović.

Izvor: Kurir
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Pančić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273