Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
Aleksandra presrećna: Viktor je divan i brižan, biće najbolji otac na svetu | Nostalgija.com

Aleksandra presrećna: Viktor je divan i brižan, biće najbolji otac na svetu

Pošto su jedno drugom izgovorili sudbonosno “da” krajem novembra prošle godine, Aleksandra i Viktor Troicki žive svoju ljubavnu bajku.

Mladi bračni par s nestrpljenjem iščekuju rođenje bebe, a iako je sada već u petom mesecu trudnoće, lepa manekenka i glumica supruga prati na svakom turniru.

Aleksandra je rekla da Viktoru veoma prija njena podrška, pogotovo otkako je u drugom stanju.

“Sada je sve drugačije, Viktor je jako brižan i sigurniji kada smo s njim. Samim tim je i fokusiran na terenu”, rekla je lepa manekenka koja je priznala da ima tremu pred svaki teniserov meč.

“Trema je uvek tu, ali sam navikla da se nosim s tim. Iako sam po prirodi vatreni navijač, na tribinama navijam u sebi”, kazala je Aleksandra i dodala da joj česta putovanja zbog supruga ne padaju teško.

“Ništa mi ne pada teško kada je Viktor u pitanju. Najlepše i najsigurnije se osećam kad smo zajedno. Pored njegovih napornih treninga, uvek nađemo vremena za šetnju i obilazak grada. Što se tiče trudnoće, osećam se odlično i sve mi prija”, rekla je ponosna supruga i dodala da zna da će Viktor biti sjajan otac.

“Viktor je divan čovek, takav je i muž. Presrećna sam jer znam da će biti i najbolji tata na svetu”, kazala je Aleksandra za “Blic”.

loading...