Aleksa Jelić u zagrljaju ćerke Vesne Čipčić

Glumica Anja Alač, ćerka slavne glumice, pridružila se Aleksi Jeliću u Deliblatskoj peščari, na setu za snimanje novog spota.

Pop pevač Aleksa Jelić ovih dana snimio je video spot za novi singl pod nazivom „Još uvek lutam“ čija se premijera očekuje u prvoj polovini oktobra.

IMG_1443180020

U pitanju je pesma puna emocija čiji tekst, muziku i aranžman potpisuje Boban Bob Janković sa kojim sarađujem još od 2008. Godine. Na moje veliko zadovoljstvo u spotu se pojavljuje glumica Anja Alač. Spot smo snimali na prelepim lokacijama Deliblatske peščare te smo Anja i ja zaista uživali u punoći jeseni Zagajičkih brda – izjavio je zadovoljni Aleksa.

1443180074_aleksa jos uvek lutam3

Ovo je samo početak onoga na čemu radim. Sledeće godine ću objaviti novi album, jedna potpuno drugačija tema unutar koje sam i ja drugačiji… Sve u duhu vremena i promena. Video spot je radio Bojan Andrejek i ovo je naš prvi zajednički projekat. Prešli smo i lutali stotine kilometara kako bi našli idealne lokacije i najlepše pejzaže… Sniman je dva dana i jedva čekam da pesmu i spot predstavim javnosti. Obaveštavam vas i da u mom matičnom pozorištu, Narodnom pozorištu, uskoro počinje nova sezona. 15. oktobra izvodimo čuvenu predstavu „Ko to tamo peva“. Svi vi oni koji još uvek nisu videli ovaj legendarni balet požurite po karte – dodao je Aleksa.

Izvor: Story


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273