Aco Pejović slavio ženino ozdravljenje: Biljanina bolest mi je opomena od Boga

Aco Pejović, srećan i zadovoljan što se nakon godinu dana njegova žena Biljana oporavila, priredio je slavlje kojem su prisustvovali njihovi prijatelji i rodbina.

Pevač je priznao da mu je 2015. godina bila veoma teška jer je tada njegovoj supruzi operisana aneurizma, ali smatra da je sve što se desilo neka poruka od Boga.

U jednom beogradskom restoranu porodica Pejović je proslavila sa svojim prijateljima godinu dana od velike borbe, a sreća je, kako kažu, konačno na njihovoj strani.

Dobro sam, hvala na pitanju. Sada je sve ružno iza nas”, uz osmeh kaže Bilja. Naime, ona je u lokal došla sama, da bi se nakon pola sata pojavio i njen suprug, koji je objasnio da nije mogao da nađe parking i da zato kasni.

Pola sata sam tražio parking, zato kasnim. Biljana mi često zamera što kasnim, i to nam je najveći problem u kući”, objašnjava Pejović i prvi put govori kroz šta je prošao kada mu se supruga razbolela.

Kada se teške stvari dogode u porodici, čovek drugačije gleda na neke stvari, pa tako i ja. Kažem da je to opomena od boga i meni i njoj. Mnoge stvari su se od tog dana promenile u našim životima, kao i svemu drugom. Ne u nekim značajnim crtama, ali kada se jednom nešto promeni, ništa nije isto”, kaže Aco i dodaje:

Ovo je dan kada se sve dogodilo i odigralo. Onda smo rešili da obeležimo taj dan, bili smo u crkvi, pomolili se i zapalili sveće. Uveče smo pozvali najbliže prijatelje da sa njima proslavimo ovaj dan. Pokušaćemo da loše zaboravimo! Obeležićemo ovo kao drugi rođendan! Srećni smo što je težak period iza nas”.

Aco nam je ispričao da je pre nekoliko godina umalo izgubio suprugu kada ju je ujeo stršljen.

Pre nekoliko godina je imala ugriz od stršljenja i jedva je preživela. Prolazio sam kroz crvena svetla i jurio kako bismo stigli na vreme u bolnicu, jer je već počela da se gubi. Stigli smo na vreme da primi injekciju i tada su joj, faktički, život spasli. Zato mi je to sada argument da uvek stignem na vreme kada me nazove”, iskren je pevač.

Od poznatih na proslavi su se našli – Aca Lukas sa suprugom Sonjom, Žika i Dajana Jakšić, Lepa Brena, Dejan Tomašević, Predrag Danilović i još mnogi drugi koji su do jutra slavili sa porodicom Pejović.

Izvor: Svet


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273