Aco Pejović pokorio Pariz

Promociju novog albuma Aco Pejovic nastavlja na veoma uspesnoj turneji sirom sveta. Tako je proteklog vikenda, kao novu destinaciju za promociju pesama izabrao Pariz.

A da nije pogrešio kada je prihvatio poziv iz pariske diskote „Backup“ bilo je jasno onog trenutka kada je nekoliko stotina ljudi ostalo ispred kluba, buduci da u pomenutom lokalu, bukvalno, nije imala igla gde da padne. U prilog ovoj cinjenici govori i veliki red, koji se formirao na ulazu popularne francuske diskote: „Svirka trajala do ranih jutarnjih časova. Osim straih pesama koje su horski pevali, mladi Parižani pokazali su i da znaju sve pesme sa novog albuma. Kako se i očekivalo od srpskog pevača, poslednji gost diskoteku je napustio tek pošto je sunce bilo visoko na nebu„.

aco-pejovic-pariz

Pejović je boravak u Parizu produžio i kako bi sa menadžerom i momcima iz svog benda uživao u lepotama francuske prestonice. Osim uobičajenih tuirističkih atrakcija, popularni muzičar obišao je i najpoznatije klubove, restorane, ali i vinoteke, budući da nije tajna da je vrsni poznavalac vina, te da u tome u potpunosti može da parira i vrhunskim somelijerima. Podrazumeva se, nije ostao imun i na šoping, pa se iz Francuske vratio sa kojim koferom više„.

aco-pejovic-1

aco-pejovic

Autor: Jelena Blažić
Izvor: SvetPlus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273