Aco Pejović: Ova godina mi je na privatnom planu bila najgora u životu

Pevač je imao tešku godinu, kada je krajem februara njegova supruga Biljana završila u bolnici zbog moždane aneurizme, a zahvaljujući brzoj reakciji lekara uspela je da preživi.

Pevač Aco Pejović je imao tešku godinu kada je u pitanju porodica. Krajem februara njegova supruga Biljana završila u bolnici zbog moždane aneurizme, a zahvaljujući brzoj reakciji lekara uspela je da preživi.

1449923730_aca-pejovic-foto-damir-dervisagic-1425294572-621565

2015. godina na poslovnom planu meni je sjajna bila, a onda s druge strane na privatnom planu je bila najgora – iskreno priča pevač. Pejovićeva supruga Biljana je bila životno ugrožena, a kako kaže sada ima dozvolu da radi sve u životu što je i pre radila.

Pejovićevoj supruzi je bilo prepisano mirovanje pa je pevač dosta vremena provodio uz svoju ženu i nije odlazio u rodno Prijepolje. Ipak, porodičnu slavu Nikoljdan neće propustiti. Pevač će sa porodicom i braćom slaviti slavu u krugu najbližih u toplini porodičnog doma, prenosi emisija Ekskluziv.

Izvor: Story
Foto: Damir Dervišagić


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273