Aca Lukas u strahu: Bojim se da ću ostati invalid!

Aca Lukas iako je nedavno bio glavan tema tabloida zbog razvoda od supruge Sonje, nakon što su se stvari stišale, pevač se susreo sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, zbog koga je danima u strahu.

Popularni folker već dugi niz godina ima problema sa kičmom, a pre nekoliko nedelja zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo, te je morao da otkaže sve zakazane nastupe, pa sve češće vreme provodi u bolnici zbog nesnosnih bolova koje trpi:  „Imam diskurs herniju i trpim nesnosne bolove. Mislim da neću morati da idem na operaciju, ali znaću tačno ovih dana. Naravno da se plašim da ne završim u invalidskim kolicima„- rekao je Lukas za Stars.

Iako je bio pred razvodom, supruga Sonja nedavno se sa ćerkicom Viktorijom vratila u njihov porodični dom, gde su uspeli da izglade nesporazume i nastave tamo gde su stali.

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273