Aca Lukas: Mislio sam da imam tumor, tek sad cenim zdravlje

Sad je dobro Imao sam diskus herniju i problem s pankreasom. U tih deset dana dok nisam saznao da nemam kancer shvatio sam koliko znači kad nemaš nikakve zdravstvene probleme

Aca Lukas je iza sebe ostavio turbulentnu godinu. Na poslu je išlo sve kako je želeo, imao je uspešne koncerte, ali mu nisu cvetale ruže u privatnom životu.

Bio je na ivici razvoda, ali je probleme sa ženom Sonjom uspešno rešio, a ni zdravlje ga nije poslužilo. Imao je velikih problema s kičmom i pankreasom, zbog čega se uplašio za svoj život. U božićnom intervjuu za Kurir pevač otkriva kako se osećao dok je prolazio kroz agoniju, ali govori i o najradosnijem hrišćanskom prazniku koji slavi s porodicom.

Božić je praznik koji se u našem domu najviše ceni. Oduvek se znalo da se za Badnje veče okuplja porodica i da sutradan svi zajedno lomimo česnicu koju je majka mesila. Svi smo se borili za novčić.

Ko ti danas mesi česnicu, mama ili supruga Sonja?
U porodičnom domu to i dalje radi moja majka, dok je u mojoj kući za to zadužena Sonja. Mi izuzetno cenimo i poštujemo tradiciju i običaje. Uz ženu sam počeo i slavu da slavim.

Kako je Božić izgledao kad si bio mali?
– Ništa impozantno, već skromno. Ko god ti kaže da je to nešto pompezno, taj laže. Nova godina je uvek bila ono što je najviše obeležavano.

Kako gledaš na pomodarstvo i to da se Božić slavi u kafani?
– To je van pameti! Božić je rezervisan za porodicu. Čuo sam da sviraju muziku i na sahranama, svašta može da bude kod nas.

Šta si zacrtao sebi u ovoj godini?
– Nisam se razveo u prošloj godini, ajde da se razvedem ove (smeh). Nikad u životu nisam imao neki plan ili tačku koju sam jurio da stignem. Važno mi je da živim svaki dan i da uživam jer je danas to jako teško. Želim da se budim srećan. Tek sad sam shvatio da sam zapostavio zdravlje. Počele su da me stižu godine i shvatio sam šta znači biti zdrav.

Čega si se uplašio?
– Imao sam diskus herniju, problem s pankreasom. Uplašio sam se da nije tumor. U tih deset dana dok nisam saznao da nemam kancer shvatio sam koliko znači zdravlje. Tek sad ga cenim.

Kod tebe na dočeku bilo je najviše ljudi. Koja je tajna?
– Moram da pohvalim organizaciju za Novu godinu jer nisam nešto bolje odavno video. Onoliki prostor, ali da nije bilo tih momaka koji su sve organizovali džabe i četiri Ace Lukasa.

Gde planiraš da napuniš baterije ove zime?
– Ja sam za to da idemo na Tajland, ali Sonja stalno hoće da menja. Tako da ćemo uskoro ići u Dubai.

aca-lukas-bozic-praznik-slavlje-zdravlje-1452036659-818879

Autor: LJ. Stanišić
Foto: Dragana Udovičić
Izvor: Kurir


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273