Aca Lukas: Imao sam odličan koncert u Dubaiju, sada slede Beograd i Novi Sad

Pevač se raduje nastupima u Srbiji

Aca Lukas je održao izuzetno posećen koncert u Dubaiju na kome je publika imala priliku da i u ovom delu sveta uživa u njegovim hitovima.

Oduševljen sam prijemom kod publike u Dubaiju. Nisam imao puno vremena za odmor, ali svakako da mi je put prijao. Danas se vraćam u Srbiju. Do koncerata u Areni i Spensu ostalo je još svega par dana. Spreman sam i uzbuđen i jedva čekam da stanem pred publiku – rekao je Lukas za „MojuTV“.

Inače, Lukas će sledeće nedelje održati dva koncerta, 3. novembra u „Areni“ u Beogradu, a samo tri dana kasnije, 6. novembra u novosadskom „Spensu“. Interesovanje je ogromno za nastupe u oba grada. Da podsetimo, zbog izuzetno velikog interesovanja organizatori koncerta odlučili su da za koncert u „Areni“ u prodaju puste i karte za treći nivo, koji u početku nije bilo planiran. Na blagajnama „Eventima“ i „Kombank Arene“ će se naći i karte za ovaj nivo i koštaće samo 1200 dinara. Ovaj kontigent je ujedno i najjeftiniji, jer su karte za sve ostale nivoe rasprodate!

Karte za koncert u Novom Sadu možete nabaviti na blagajni Spensa.

Arena, Beograd


Spens, Novi Sad

Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273