Warning: mysqli_query(): (HY000/1194): Table 'wp_links' is marked as crashed and should be repaired in /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1942

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nostalgija/public_html/wp-includes/wp-db.php:1942) in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/srbtranslatin/srbtranslatin.php on line 213
A sada nešto sasvim drugačije: Anđelka, Nikolina i Rada vode noćni program! | Nostalgija.com

A sada nešto sasvim drugačije: Anđelka, Nikolina i Rada vode noćni program!

Televizija Pink pokreće novi format, i to noćni program, za koji planiraju da angažuju najlepša TV lica.

Naime, posle ponoći ružičastu frekvenciju krasiće voditeljke Anđelka Prpić, Nikolina Pišek i Rada Radenović, dok bi jedini muškarac među njima trebalo da bude Andrija Milošević, piše alo.rs.

“Sve je zamišljeno tako da bude u formi koja će trajati više od dva sata, i to uživo. Najverovatnije će noćni program počinjati posle ponoći, mada postoje indicije i da to bude od 23 časa. Voditeljke će imati brojne goste i praviće šaljive scene sa njima. Čelnici „Pinka” su zamislili da to bude opuštajući format u kojem će se i voditelji šaliti na svoj račun, zato su i pozvali na pregovore Anđelku Prpić, Nikolinu Pišek i Radu Radenović. One će biti dobitni trio za ovakav format. U planu je da im se pridruži jedan muškarac, a kada je duhovitost u pitanju, tu Andriji Miloševiću niko ne može da parira”, kaže izvor blizak produkciji, koji je upućen u sve detalje ovog formata.

“Šuška se da su dogovori sa Anđelkom i Radom postignuti, dok je Nikolina tražila nekoliko dana da razmisli. Šou program se čuva u strogoj tajnosti, a sa emitovanjem bi trebalo da počne sredinom februara, kada će publika moći da vidi šta su zamislili čelni ljudi te televizije. Emitovaće se četiri puta nedeljno sa efektima i u formi koja do sada nije viđena na našim prostorima“, otkriva izvor.

Kako su Anđelka i Nikolina do sada krasile ekrane konkurentske Televizije Prva, a Rada već dugo nije imala emisiju, organizacioni tim smatra da će njih tri na jednom mestu biti pun pogodak.

“Anđelka je kao stvorena za ovakav tip emisija, što je pokazala vodeći „Bulevar”, koji se emitovao na B92. Njena duhovitost bila je presudna da bude među prvim voditeljima planiranim za ovaj projekat. Najteže je bilo ubediti Nikolinu, koja je odlaskom sa TV Prva rekla da se više neće vraćati tom poslu i TV ekranima, ali je očigeldno ponuda bila i više nego primamljiva. Razgovor je trajao nekoliko sati, dok je Rada sa zadovoljstvom prihvatila da bude deo ovog tima”, objašnjava naš izvor.

loading...