A muzičarima ništa! Šaban Šaulić sam pokupio bakšiš od 2.000 evra?!

Šaban Šaulić je nedavno svirao s mzuičarima u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, gde je prisvojio oko 2.000 evra bakšiša, piše Kurir.

“Šaban je unapred uzeo honorar za taj nastup, koji je, naravno, bio ogroman, a bend se nadao da će s nama podeliti bakšiš. Kad je počelo čašćavanje, Šaban je uzimao lovu, a novčanice je gužvao i stavljao u džep. Tu nam je već bio sumnjiv jer se bakšiš obično ostavlja na klavijaturu, pa se posle svirke svima podjednako podeli”, kaže muzičar iz grupe koja je svirala sa Šaulićem.

Međutim, nakon svirke Šaban se samo pozdravio s njima i brzo izašao iz diskoteke.

“Ma ni 100 evra nam nije dao! Veoma smo razočarani i tužni, više zbog saznanja da je spreman na tako nešto. Kasnije smo saznali da je prevario i jednog dečka iz publike, jer mu je dao 1.000 franaka da mu otpeva pesmu, ali Šaulić mu nije ispunio želju”, kaže prevareni muzičar.

Šaulića su i ranije prozivali za slične stvari. Nekadašnja pevačica grupe Bon ami Marina Krstić izjavila je 2008. da im je uzeo bakšiš sa zajedničke tezge u Smederevu.

“Šaban nije kralj pevača, već kralj lopova! Moj bend i nekoliko pevača angažovani smo da pevamo na punoletstvu, a gazda je zvao i Šabana, kome je platio fiksno 20.000 evra. Nas osmoro iz benda smo ceo dan radili za bakšiš dok su se pevači smenjivali. Kad je Šaban počeo da peva, narod je ustao da ga kiti i dobio je 4.000 evra, ali nije, poput ostalih, taj novac dao nama, već samo svom harmonikašu”, rekla je pevačica, a Šaulić ju je zbog toga tužio.

loading...