Poznata glumica Ljubinka Klarić priznala je prijateljima na društvenoj mreži Fejsbuk da je zaljubljena u svog kućnog ljubimca.

Ona je nedavno svom sinu Konstantinu kupila kuče rase mops, kojem su dali ime Ben. Iako je ovaj preslatki pas zapravo bio poklon za njenog sina, čini se da je glumici i te kako prirastao za srce, sudeći po selfi fotografijama koje postavlja sa njim.

673153_ljubinka-klaric-02-foto-promo_ff

I pored porodičnih obaveza ova glumica je stigla da oduševi rusku publiku zajedno sa kolegama. Naime, ona je 21. septembra, u prepunoj sali najstarijeg ruskog pozorišta „Fedor Volkov“ u ruskom gradu Jaroslavljevu, u okviru prestižnog Međunarodnog Volkovskog pozorišnog festivala, igrala u predstavi „Poziv na pogubljenje“, koja je rađena po romanu Vladimira Nabokova, u dramatizaciji Aleksandra Červinskog i u režiji Bobana Skerlića.

673152_ljubinka-klaric-01-foto-promo_ff

Beogradska premijera predstave „Poziv na pogubljenje“ zakazana je za 8. oktobar i verujemo da će publika u Beogradu biti jednako oduševljena kao ona u Rusiji.

Foto: Hello
Izvor: Blic


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/nostalgija/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273